Blog Imobiliare

Jupiter Residence – Cate o resedinta pentru fiecare familie

Author profile image

De foarte multe ori, inchirierea unui apartament pentru intreaga familie este o foarte buna alegere. Ma refer aici atat la persoanele care sunt foarte mult timp intr-o continua schimbare de “decor“ datorita afacerilor pe care le au.

Pentru aceasta, in Bucuresti de exemplu, aveti la dispozitie foarte multe oferte de inchiriere apartamente noi la preturi atractive. Un exemplu concludent este si complexul Jupiter Residence, complex unde puteti inchiria un apartament, complet utilat la preturi incepand de la 400 euro pe luna. (mai mult…)

Categorie : Blog Imobiliare

Emerald Residences – complexul rezidential cu vedere spre Lacul Tei

Author profile image

“Vreau sa inchiriez un apartament nou, de lux, cu vedere spre lac!” Asa suna o cerere venita recent din partea unui client “foarte concis”. Ei bine, raspunsul nostru a fost simplu: Emerald Residences!  Asadar, azi vom vorbi despre acest ansamblu rezidential, considerat de noi o alegere ideala pentru cei care vor sa inchirieze un apartament nou, frumos, cu vedere spre Lacul Tei, incadrandu-ne intr-un buget de 600-700€/luna.

Atunci cand ne alegem locul in care vom locui, nu trebuie sa tinem cont numai de aspectul acestuia sau doar de pret, ci si de zona in care va fi amplasat, vederea, vecinii, etc. Asa se face ca, este foarte important sa alegeti o oaza de liniste si, de ce nu, un cartier rezidential in care confortul sa fie regasit pana si in cel mai mic colt. Cand vii acasa nu vrei sa pierzi minute in sir in cautarea unui loc de parcare, pe care il vei gasi in cele din urma la vreo 5 minute distanta de casa ta si nici nu vrei sa asculti muzica “oferita” gratuit de unul dintre vecini. Nu! Cand vii acasa vrei sa te odihnesti in liniste, sa te bucuri de tot confortul (mai mult…)

Categorie : Blog Imobiliare

Central Park – locul in care esti acasa!

Author profile image

Daca vreti sa aveti un camin in care sa va relaxati si sa va bucurati atat de imprejurimile impresionante, confort  total  cat si de o siguranta de nota 10, atunci, categoric puteti opta pentru ansamblul  rezidential Central Park.

Alegeti sa va formati un camin si optati pentru a inchiria un apartament nou in Bucuresti, in acest ansamblu rezidential care, va ofera tot ceea ce dumneavoastra aveti nevoie. (mai mult…)

Categorie : Blog Imobiliare

Asmita Gardens – ansamblul rezidential in care orasul e sub ochii dumneavoastra

Author profile image

Oricine isi doreste sa aiba un spatiu intim de care sa se bucure atunci cand, dupa o zi stresanta, avem nevoie de odihna. Ei bine, in secolul 21, confortul este dat de mai multe elemente, care, puse cap la cap, creeaza un spatiu perfect in care sa indeplinim activitatile cotidiene.

Sa fii aproape de punctele cheie ale orasului in care stai este un avantaj clar, iar sa nu trebuiasca sa te deplasezi ore in sir pana la locul de munca sau pana la scoala copilului este un aspect esential. Deoarece dumneavoastra cu siguranta aveti nevoie de toate aceste elemente, Asmita Gardens este cartierul rezidential de care aveti nevoie pentru a va cladi un camin. Unde e situat? La 150 m de intersectia Calea Vacaresti cu Splaiul Unirii, pe malul raului Dambovita, unde peisajul se imbina perfect cu constructiile moderne si impresionante. De aici pana in centrul orasului faceti numai  10 minute fie cu masina personala, fie cu mijloacele de transport in comun: statia de metrou Mihai Bravu sau autobuzele 312, 313, 385. (mai mult…)

Categorie : Blog Imobiliare

Unde gasim cele mai ieftine chirii din tara?

Author profile image

Piata chiriilor din tara noastra se afla de o buna bucata de vreme intr-un stadiu de continua fluctuatie, din cauza situatiei instabile din tara si a crizei economice. In general, acest fenomen de criza mai mult sau mai putin mondiala, a adus dupa sine micsorarea chiriilor in mare parte.

In unele locuri insa, chiriile sunt net mai reduse decat in altele. In randurile ce urmeaza, vom vorbi despre zonele din Romania cu cele mai reduse chirii, adevarate chilipiruri pentru buzunarele dumneavoastra.

Bineinteles, in Bucuresti chiriile vor fi cu o idee mai ridicate decat in restul tarii, acest oras fiind totodata capitala si centru universitar de renume. Daca o garsoniera se poate inchiria in Bucuresti in zona de periferie cu 150 de euro pe luna, cu aceeasi suma se poate inchiria in Timisoara sau Cluj-Napoca o garsoniera in zona centrala a respectivelor orase. (mai mult…)

Categorie : Blog Imobiliare

Trimite unui prieten

Trimite mesaj agentiei